Sketch it

Gjennom årene har jeg opparbeidet meg erfaring innen webdesign, webutvikling og tilpasset arbeid, i tillegg til profesjonelle dronebilder/luftbilder. Jeg har dyktighet i å lage brukervennlige og estetisk tiltalende nettsider som gir gode brukeropplevelser. Jeg har også kompetanse i webbutvikling og bruk av ulike vanlige programmeringsspråk.

Drone bilder & Video

Jeg er en sertifisert dronefotograf med klasse A2 og A3-lisens, spesialisert i å skape imponerende luftbilder av landskap, eiendommer og arrangementer i samsvar med strenge sikkerhetsstandarder og regelverk.

Web utvikling & drift

Hos oss får du alt du trenger for å skape, lansere, vokse, og forbedre nettsiden eller nettbutikken din. Vi tar oss av organisk og betalt trafikk, optimaliserer landingssider for å sikre høyest mulig kundekonvertering, og gir deg råd og veiledning gjennom hele prosessen

Nettbutikk

Min ekspertise i å utvikle sømløse nettbutikker inkluderer evnen til å bygge og tilpasse nettbutikker som gir en smidig handelsopplevelse. Jeg er erfaren i å konfigurere betalingsmoduler som Vipps, Klarna, Bambora, Stripe, og integrere nødvendige API-er, sikrer dermed en trygg og effektiv transaksjonsprosess for dine kunder på nettstedet ditt.

Små klubber digitalt lotteri løsning

Digitalt lotteri gjør jobben enkelere for deg, og gir gunstige oversikt  med statisk og tabeller. I tillegg er det trygt for de som ønsker å kjøp et eller flere lodd mens de sitter og koser seg på en fredagskveld på sofaen hjemme, i hytta eller i Syden om du vil. 

Små klubb løsning gjør det enkelt for lokale klubber uten å betale store bedrifter summer, for vi forstår at det er ulike behov og funksjonalitet mellom et stort organisasjon med millioner i omsetning og en lokal klubb med flere hundre tusen i omsetning og da denne løsning tilpasset til dem.

Løsningen inkluderer webdesign, betaling løsning oppsetning som Vipps, Bankkort, QR kode for hurtig salg.

Vi også forstår at behov kan endre seg i tid og så vi har tenkt på dette. Løsningen kommer med mulight for å utvide til flere funksjoner som tilpasser dine behov, for eksempel ønsker du å send send lodd nummer til dine kunder via SMS, eller ønsker du lodd med eget logo og eget design, eller ønsker du at kjøper kan skrive lodd selger navn for intern bruk, eller velg et klubb fra en drop-down meny, mer og mer. 

Små klubb løsning pris starter fra 16 000,-kr eks. mva på 25%. – engangsbetaling.

Kommer også årlig sikkerhets-avgifter på 1 900,-kr eks. mva på 25%, prisen inkluderer sikkerhet oppdatering, daglig sikkerhetskopi,  små adjustering og endringer i løpet av året uten ekstra kostnader og inkluderer domene & webhotell avgifter.

Har du domene fra før og webhotell? da koster det 1 400,-kr for årlig avgifter eks. mva på 25%.

Ønsker du å vite mer, eller bestill denne løsningen ta gjerne kontakt.